Over ons

Het exclusieve Van der Burgh Chocolaad is in juli 2011 opgericht als gevolg van een uitgebreide zoektocht in Nederland naar met de hand verwerkte chocoladerepen. We ontdekten een aantal kleine producenten die repen maken van een sublieme kwaliteit chocolade maar daar bleef het bij. 

Getriggerd door goede vrienden en de uitdaging om in Nederland mooie, met de hand verwerkte chocoladerepen op de markt te brengen, zijn we in 2011 aan huis heel klein begonnen. Eerst maakten wij wat repen voor vrienden en kennissen maar toen onze repen in winkels werden verkocht ging het hard. 

Van der Burgh Chocolaad verwerkt, volledig met de hand, de hoogwaardige chocolade van Valrhona en maken hiervan de lekkerste en mooiste chocoladerepen. Verder werken wij al vanaf het begin met de beste ingrediënten. Wist je bijvoorbeeld al dat wij voor onze chocolade met hazelnoten alleen maar hazelnoten gebruiken uit Piemonte (Italië) en heerlijke cranberry's uit Canada?

Onze chocolade werd al snel ontdekt en gewaardeerd door een steeds groter publiek waardoor we niet veel langer ons heerlijke en prachtige product aan huis konden blijven maken. De huisvesting werd snel te klein. In augustus 2012 verhuisden we naar een prachtig pand in de historische binnenstad van Delft en hier leerde het publiek, maar ook de media, ons verder kennen waardoor onze groei nog sterker werd.
 En onze onstuimige groei bleef niet onopgemerkt. Zo zijn wij trots op onze samenwerking met KLM. Vanaf 2012 hebben zij ontelbare passagiers voorzien van onze chocolade.     
      
Wij zijn er van overtuigd dat een product (nog) veel meer beleving kent wanneer je kunt zien waar en hoe het gemaakt wordt. Bij ons dus geen productie achter gesloten deuren maar gewoon zien hoe we onze chocolade met de hand verwerken en verpakken. Uiteraard leggen wij ook graag uit hoe onze chocolade wordt gemaakt en hoe wij deze verder met de hand verwerken. 

Onze passie en toewijding werd (wordt) enorm gewaardeerd. We moesten weer verhuizen want onze ruimte werd (alweer) te klein. In 2014 vonden wij in Delft een ander, nog mooier, historisch pand (anno 1585). Momenteel verkopen meer dan 150 resellers (ook in Duitsland en Belgie) onze chocolade. Wij zijn heel trots op onze heerlijke en mooie repen en blijven met veel passie en toewijding werken aan een premium kwaliteit. Chocolade moet altijd een cadeautje zijn!

We waarderen het enorm dat je onze webshop bezoekt maar we zijn nog meer vereerd wanneer je langs komt in onze winkel en productielocatie in Delft. Zien we je snel een keer?
  
                                                                                                                                               

© 2011 - 2023 Van der Burgh Chocolaad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel