Disclaimer


De website www.vanderburghchocolaad.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Van der Burgh Chocolaad en worden ook beheerd door Van der Burgh Chocolaad. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van der Burgh Chocolaad.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Van der Burgh Chocolaad op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Van der Burgh Chocolaad wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Van der Burgh Chocolaad behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is Van der Burgh Chocolaad niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Van der Burgh Chocolaad, welke geen eigendom zijn van Van der Burgh Chocolaad. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Van der Burgh Chocolaad. Hoewel Van der Burgh Chocolaad uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Van der Burgh Chocolaad worden onderhouden, wordt afgewezen.
 

© 2011 - 2024 Van der Burgh Chocolaad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel