**Nieuw** Brievenbus chocbox pure chocolade (72% cacao) en zachttaaie nougat met groene pistache

€ 19,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

Iemand een lekkere en originele box toesturen is nu super makkelijk. Onze chocboxen passen door de brievenbus en de producten blijven gegarandeerd heel nadat deze door de brievenbus zijn gevallen. En om het nog leuker te maken doen wij er, als u dat wenst, kosteloos een handgeschreven kaartje bij met uw boodschap.

Deze super leuke box is gevuld met twee heerlijke pure chocoladerepen met 72% cacao (1 met hele hazelnoten en 1 zonder hazelnoten) en een dikke plak zachttaaie nougat met groene pistachenoten.

Voor de liefhebbers van heel pure chocolade en heerlijke zachttaaie nougat is dit de box. De chocolade kent door het 72% cacaogehalte een bijzonder zuivere smaak. Goed bitter en niet zurig maar juist mooi vol en rond van smaak. De nougat is zachttaai en heerlijk hartig door de groene pistachenoten.

De chocoladerepen zijn door ons gemaakt van couverture van Callebaut uit het Cocoa Horizons Programma en zijn lactose- en glutenvrij.

Allergenen informatie voor de chocolade: Deze producten bevatten SOJA-lecithine en HAZELNOTEN
Allergenen informatie voor de nougat: Dit product bevat PISTACHE, SOJA-lecithine, EIWIT, MELKpoeder. Dit product is glutenvrij.

Let op! Deze producten worden in een ruimte gemaakt waar ook gewerkt wordt met noten (incl pinda's) en melkproducten waardoor het product sporen van noten (inclusief pinda's) en melk (lactose) kan bevatten. Ook wordt in onze ruimte gewerkt met gluten bevattende producten waardoor onze producten ook sporen van gluten kunnen bevatten.