Duurzaamheid

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat onze chocolade duurzaam wordt verbouwd. Duurzaam verbouwen betekent voor ons dat dit veel verder gaat dan alleen 'fairtrade'. Natuurlijk is 'fairtrade' (een eerlijke prijs) heel belangrijk maar nog lang niet genoeg. Het is slechts een eerste stap.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf alleen kan floreren als het zijn sociale en ecologische impact centraal stelt bij het maken van onze heerlijke chocolade producten. Door de couverture (de nog te bewerken chocolade) van Valrhona te kopen, kiezen wij voor verantwoorde chocolade die 100% traceerbaar is en rechtstreeks afkomstig is van 17.215 producenten die we ondersteunen bij het toepassen van goede sociale en milieupraktijken. 

Maar Valrhona is boven alles het verhaal van zijn mensen. De 
kracht ligt in de banden die Valrhona smeedt tussen producenten, medewerkers en klanten. Deze banden, die Valrhona elke dag blijft versterken, helpen cacaoproducenten hun levensonderhoud te verbeteren en stelt ons in staat onze creativiteit op een steeds duurzamere manier los te laten. 

© 2011 - 2023 Van der Burgh Chocolaad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel