Fairtrade pure chocolade 54% cacao kersttrio (1 reep pure chocolade, 1 reep pure chocolade met hele hazelnoten en 1 reep pure chocolade met cranberries)

Vorige Artikel 14 van 15 Volgende
€ 17,85 (inclusief btw)

Om met de kerstdagen ook heerlijk te kunnen genieten van onze pure chocolade met 54% cacao, hebben wij een trio samengesteld van pure chocolade, pure chocolade met hele hazelnoten en pure chocolade met cranberries. Voor liefhebbers van pure chocolade die niet te bitter smaakt zijn dit echt heerlijke repen. Door slechts 54% cacao kennen deze repen een bittere maar milde smaak en in combinatie met de hazelnoten uit Piemonte (Italie) of met cranberries wordt de traktatie compleet.

Deze repen (ieder 100 gr) zijn gemaakt van couverture van Callebaut uit het Cocoa Horizons Programma (fairtrade) en is lactose- en glutenvrij. Deze repen bevatten geen dierlijke bestanddelen en zijn dus 100% geschikt voor een veganistische leefstijl.

Allergenen informatie: Deze producten bevatten SOJA-lecithine en NOTEN (hazelnoten). 
Let op! Deze producten worden in een ruimte gemaakt waar ook gewerkt wordt met noten (incl pinda's) en melkproducten waardoor deze producten sporen van noten (inclusief pinda's) en melk (lactose) kunnen bevatten. Ook wordt in onze ruimte gewerkt met gluten bevattende producten waardoor onze producten ook sporen van gluten kunnen bevatten.

© 2011 - 2022 Van der Burgh Chocolaad | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel