Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

**Nieuw** Brievenbus chocbox melkchocolade (hazelnoot en amandel) en chocoparels

€ 17,85 (inclusief 9% btw)
Aantal

Iemand een lekkere en originele box toesturen is nu super makkelijk. Onze chocboxen passen door de brievenbus en de producten blijven gegarandeerd heel nadat deze door de brievenbus zijn gevallen. En om het nog leuker te maken doen wij er, als u dat wenst, kosteloos een handgeschreven kaartje bij met uw boodschap.

Deze super leuke box is gevuld met twee heerlijke melkchocoladerepen (1 met hazelnoten en 1 met vers gebrande bruine amandelen) en een zak met chocoparels. Voor de liefhebbers van melkchocolade en pareltjes van een mengsel van witte en pure chocolade is dit een zalige box.

De melkchocolade met de hazelnoten is lekker romig en heeft een lekkere 'bite' door de vers gebrande hazelnoten uit Piemonte (Italie). Door de combinatie van onze melkchocolade met de vers gebrande bruine amandelen geeft deze reep een ware smaakexplosie. De chocoparels zijn perfect om te snoepen bij een heerlijk kopje koffie of thee. De combinatie van de witte en pure chocolade samen maakt de pareltjes heerlijk romig.

De chocoladerepen zijn door ons gemaakt van couverture van Callebaut uit het Cocoa Horizons Programma. Deze chocolade is glutenvrij.

Allergenen informatie voor de chocolade: Deze producten bevatten SOJA-lecithine, MELKpoeder, LACTOSE en NOTEN (hazelnoten, amandelen)
Allergenen informatie voor de chocoparels: Dit product bevat SOJA-lecithine en MELKpoeder. Dit product is glutenvrij

Let op! Het product wordt in een ruimte gemaakt waar ook gewerkt wordt met andere NOTEN (incl PINDA'S) en kan hierdoor sporen van noten en/of pinda's bevatten. Ook wordt in onze ruimte gewerkt met gluten bevattende producten waardoor onze producten ook sporen van gluten kunnen bevatten.