**Nieuw** Brievenbus chocbox melkchocolade (hazelnoot met druppels pure chocolade en Ethiopische koffie) en zachttaaie nougat met groene pistache

€ 19,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

Iemand een lekkere en originele box toesturen is nu super makkelijk. Onze chocboxen passen door de brievenbus en de producten blijven gegarandeerd heel nadat deze door de brievenbus zijn gevallen. En om het nog leuker te maken doen wij er, als u dat wenst, kosteloos een handgeschreven kaartje bij met uw boodschap.

Deze super leuke box is gevuld met twee heerlijke melkchocoladerepen (1 met hazelnoten en druppels pure chocolade en 1 met grof gemalen Ethiopische koffie) en een dikke plak zachttaaie nougat met groene pistachenoten. Voor de liefhebbers van melkchocolade en heerlijke zachttaaie nougat is dit dé box.

De melkchocolade met hele hazelnoten is lekker romig en heeft een lekkere 'bite' door de vers gebrande hazelnoten uit Piemonte (Italie) en de kleine stukjes pure chocolade. De combinatie van de romigheid van onze melkchocolade en de vers gebrande en grof gemalen Ethiopische koffie, geeft deze reep een ware smaaksensatie. De nougat is zachttaai en heerlijk hartig door de groene pistachenoten. 

De chocoladerepen zijn door ons gemaakt van couverture van Callebaut uit het Cocoa Horizons Programma. Deze chocolade is glutenvrij.

Allergenen informatie voor de chocolade: Deze producten bevatten SOJA-lecithine, MELKpoeder, LACTOSE en NOTEN (hazelnoten). 
Allergenen informatie voor de nougat: Dit product bevat PISTACHE, SOJA-lecithine, EIWIT, MELKpoeder. Dit product is glutenvrij


Let op! Het product wordt in een ruimte gemaakt waar ook gewerkt wordt met andere NOTEN (incl PINDA'S) en kan hierdoor sporen van noten en/of pinda's bevatten. Ook wordt in onze ruimte gewerkt met gluten bevattende producten waardoor onze producten ook sporen van gluten kunnen bevatten.