Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

**Nieuw** Brievenbus chocbox pure chocolade (54% cacao) en chocoparels

€ 17,85 (inclusief 9% btw)
Aantal

Iemand een super lekkere en originele box toesturen is nu super makkelijk. Onze chocboxen passen door de brievenbus en de producten blijven gegarandeerd heel nadat deze door de brievenbus zijn gevallen. En om het nog leuker te maken doen wij er, als u dat wenst, kosteloos een handgeschreven kaartje bij met uw boodschap.

Deze super leuke box is gevuld met twee heerlijke pure chocoladerepen (1 met stukjes frisse sinaasappel en 1 met zoete cranberries) en een zak met chocoparels. De chocoparels zijn perfect om te snoepen bij een heerlijk kopje koffie of thee. De combinatie van de witte en pure chocolade samen maakt de pareltjes heerlijk romig. Voor de liefhebbers van pure chocolade en pareltjes van een mengsel van witte en pure chocolade is dit een zalige box.

De chocoladerepen zijn door ons gemaakt van couverture van Callebaut uit het Cocoa Horizons Programma en zijn lactose- en glutenvrij.

Allergenen informatie voor de chocolade: Deze producten bevatten SOJA-lecithine en HAZELNOTEN
Allergenen informatie voor de chocoparels: Dit product bevat SOJA-lecithine en MELKpoeder. Dit product is glutenvrij

Let op! Deze producten worden in een ruimte gemaakt waar ook gewerkt wordt met noten (incl pinda's) en melkproducten waardoor het product sporen van noten (inclusief pinda's) en melk (lactose) kan bevatten. Ook wordt in onze ruimte gewerkt met gluten bevattende producten waardoor onze producten ook sporen van gluten kunnen bevatten.